Het regelmatig laten voeren van onderhoud aan buitenboordmotoren, boten en waterscooters is zeer belangrijk. Wanneer u het water op gaat, dan wilt u zeker kunnen zijn dat u dit doet op een veilige en betrouwbare wijze. Hier kunt u zeker van zijn wanneer u zorgt voor periodiek onderhoud. Uiteraard bent u bij ons van harte welkom voor het laten voeren van onderhoud aan uw buitenboordmotor, uw boot of uw waterscooter.

Vakkundig en professioneel onderhoud

Bij ons kunt u terecht voor professioneel en vakkundig onderhoud aan buitenboordmotoren, boten, en waterscooters. Wij hebben een jarenlange ervaring en zetten uitsluitend goed opgeleid en ervaren personeel in voor het uitvoeren van de onderhoudswerkzaamheden. Het is immers belangrijk dat u weer optimaal kunt vertrouwen op uw buitenboordmotor, boot of waterscooter nadat u bij ons bent geweest voor het nodige onderhoud. Wij garanderen u dan ook dat wij het onderhoud professioneel uitvoeren, met oog voor detail. Uiteraard kunnen wij de eventueel nodige reparaties ook direct voor u uitvoeren.

Kostenindicatie

U betaalt bij ons voor het laten uitvoeren van onderhoud aan waterscooters, buitenboordmotoren en boten een prijs die wij vaststellen op basis van uw eigendom. Deze prijs overleggen wij uiteraard van tevoren met u. Hierbij kunnen wij ook met u afspreken dat wij u eerst even contacteren in het geval er reparaties nodig zijn, zodat u op basis van een kostenindicatie kunt beslissen of u de reparatie wilt laten uitvoeren. Wij zetten ons in om onze dienstverlening altijd volledig naar wens te laten verlopen wanneer het gaat om het voeren van onderhoud.