Buitenboordmotoren, boten, en waterscooters kunnen door ons vakkundig, betaalbaar en professioneel worden gerepareerd. Het is natuurlijk bijzonder vervelens wanneer u te maken krijgt met een defect. Niet alleen gaat het in de meeste gevallen om een defect die u niet had voorzien, maar het zorgt er natuurlijk ook voor dat u tijdelijk niet kunt genieten van de watersport. Om u zo snel mogelijk weer op het water te krijgen zorgen wij voor een snelle service wanneer er een reparatie nodig is. Wij zetten de best opgeleide vakmensen in om de reparatie op vakkundige wijze voor u uit te voeren.

Een betaalbare reparatie

Reparaties kunnen deels worden voorkomen door te zorgen voor periodiek onderhoud aan buitenboordmotoren, waterscooters en boten. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor het laten uitvoeren van de nodige onderhoudswerkzaamheden. Helaas is het zo dat goed en regelmatig onderhoud niet alle soorten defecten en schades kan voorkomen. Een reparatie kan altijd nodig zijn. Vaak is dit nodig op een moment dat u er het minst rekening mee houdt, ook financieel. Dan is het natuurlijk fijn om te weten dat u bij ons kunt rekenen op aantrekkelijke tarieven voor het uitvoeren van de nodige reparatie(s).

Een vrijblijvende prijsindicatie

Is er een reparatie nodig aan uw waterscooter, buitenboordmotor of boot? Het is begrijpelijk dat u eerst wilt weten wat de kosten zijn voordat u besluit om de reparatie al dan niet te laten uitvoeren. Wij kunnen de kosten voor de reparatie vrijblijvend voor u berekenen, zodat u weet waar u aan toe bent.